Despre companie

Luxury Furniture in cateva cuvinte…

Brandul Luxury Furniture a fost creat in urma cererii mari de mobilier exclusivist din lemn masiv vopsit sau lacuit , combinat cu feronerie de cea mai inalta calitate rezultand un produs cu adevarat premium . Acest brand este o ramura al Grupului Ghise Design , oferind astfel certitudinea profesionalismului si consultantei avansate in domeniul mobilierului .
Conceptul aparand pe piata la finalul anului 2017 dorim sa satisfacem cerintele clientilor cu mobilier deosebit , oferindu-le un pachet de servicii extinse si o gama bogata de colectii.

Cum procedăm

Sunteti invitati la sediul companiei noastre, in incinta fabricii Ghise Design, pentru a va prezenta toate produsele, texturile si materialele brandului nostru in format electronic, tiparit si cateva dintre acestea live, expuse in zona Luxury Furniture.

In urma prezentarii facute si a consultantei de specialitate va puteti contura ideea despre colectia potrivita spatiului din locuinta dumneavoastra, creand astfel ambianta ideala.

Alegerea produselor se incheie cu oferta de pret care va fi comunicata in cel mai scurt timp.

Cu o flota de transport de 4 autoutilitare si o echipa de montatori profesionisti cu peste 10 ani de experienta in domeniul fabricarii mobilierului din cadrul SC GHISE DESIGN SRL, va punem la dispozitie transportul si montajul produselor Luxury Furniture, oferindu-va astfel o garantie si o siguranta in plus asupra finisajelor si calitatii mobilierului dumneavoastra.

Parerea clienților